Moln, jag älskar er!

Lättnaden när man vaknar och solen inte gassar från klarblå himmel. Riktigt skönt faktiskt. Hemmet ser ut som ett bombnedslag och jag har en massa ärenden jag skulle behöva uträtta. Sånt som inte direkt blir gjort när man ligger på en strand.

Apropå att ligga på en strand. I två dagar har jag nu resonerat som så att det är huvudsaken att barnen får matsäck med sig så att de håller sig glada. Själv lever jag på solsken och vågskvalp eller nåt. Och eftersom det faktiskt har varit brist på både solsken och vågskvalp (badar i sjö) har jag alltså varit svimfärdig när det är dags att gå hem. Knuffandes på en fullpackad vagn. En är inte alltid så himla smart som en tror. Efter första stranddagen trodde jag seriöst att jag skulle hamna i koma innan jag fått i mig något ätbart efter hemkomsten. Ändå – ändå – gör jag exakt samma sak dagen efter!

Nåja. Det går ingen nöd på mig. Igår gick vi all in med grillningen så jag tror att jag har ätit för resten av veckan nu. Var så ivrig på maten att jag inte ens hann Instagramma den! [infoga skrietsmiley] Så man är ju inte helt säker på att det verkligen hände.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s