Här är hen!

Ni minns spindeln på min handduk? Tarantellan? Nu har hen hittat ut till hallen och bosatt sig på vår sovrumsdörr. Inte lika läskigt. Nu hade jag sinnesnärvaro nog att ta en liten bild. Dock inte tillräckligt för att ställa in skärpa och tänka på komposition osv osv.

20121003-060915.jpg
Och nej, jag tänker inte döda hen. Det pirrar alldeles för mycket i stjärten bara jag närmar mig detta odjur. Tänker att jag är sådan djurvän så inte skulle väl jag. Ni vet. Dessutom börjar det bara regna då och det känns lite jobbigt.

Ps. Det här inlägget får hamna i kategorin ”hundar” eftersom det här är det närmaste jag kommer komma att få en egen hund.

Annonser

4 reaktioner på ”Här är hen!

  1. Å fy fan!!! Det var ett sånt där as som jag mötte här när vi precis hade flyttat in för 4 år sen…. jag höll på att dö och ångrade att vi hade flyttat hit! Det är mindre spindlar på plan 3 än på markplan… ensam hemma var jag och vågade inte lämna aset för då skulle den försvinna och då skulle jag inte kunna sova = men den kryper på mig på natten och lägger ägg i mitt öra eller nåt!!
    Panikade en stund och var sååå nära att ringa tillbaka min pappa som precis hade åkt härifrån, men kände att jag nån gång måste vara vuxen..haha..
    Samlade mig och sög sedan uppén med dammsugarn…slängde ut påsen utanför dörren och bad sonen gå och slänga soporna när han kom hem ”eftersom du ändå har skorna på” som jag sa..utan att nämna att det var ett monster där i. Jag vågade alltså inte ens hålla i soppåsen. *ryser av minnet*
    Men…sen har jag faktiskt varit förskonad från de där monstren…visst i trädgården är dom, men det stör mig inte.

    1. Haha! Barn är bra till mycket! 😉 Jag har faktiskt ringt efter min pappa när jag bodde i min första lägenhet och det kom in en geting. Getingar är jag hysteriskt rädd för. Nu kan jag tolerera dem bättre, men på den tiden kunde jag inte ens vara i närheten av dem utan att bli helt panikslagen. Inte hade jag någon unge jag kunde lura heller, så det var bara att ringa pappsen. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s