Ska vi prata lite om mig nu?

En bör väl nämna valets utgång va? Jag hade emigrerat till annan planet om Romney hade vunnit. Så tack, amerikanska folket! För det hade varit skitjobbigt att flytta till annan planet. Tack tack tack.

I alla fall. Idag ska jag ut på turné igen. Det känns lite viktigare för mig just nu, självcentrerad som jag är. Jag har jobbat upp en nervositet över detta som inte är av denna värld. Jag har inte kunnat sova, har fått ett släng av magkatarr och nu börjar halsen strejka. Hej psyket, kan du gaska upp dig en aning?

Det här med rösten känns ju så där, med tanke på att ungefär det enda jag ska göra i dagarna två är att prata. Prata, prata, prata. Hålla ett litet föredrag och så där. Min röst har en förmåga att bara packa ihop och dra så fort jag anstränger den lite extra mycket (röstlektioner mottages tacksamt).

S’atte. Det känns ju bra, det här.

Dessutom ska jag åka massor av kollektivtrafik (dvs flera tåg och bussar då) och har man gott minne kanske man minns att jag har kollektivtrafiksfobi. Hej och hå! Glädjen i mitt hjärta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s