Bloggutmaning: Musikhjälpen 2012

Jag har hakat på bloggutmaningen som snurrar runt nu. Har du en blogg? Haka på du med!

musikhjc3a4lpen-2012

Så här skriver initiativtagarna 2000aldrig.se:

Årets tema i Musikhjälpen är ”Barn i slummen har rätt till rent vatten”. Det är en självklarhet för såväl oss som för alla våra läsare att det kommer rent vatten i kranen när vi vrider på den. Allt annat vore ju helt orimligt och en anledning att skriva insändare och härja på sociala medier. Vi är lyckligt lottade i vårt land.

Varje dag dör 2000 barn på grund av smutsigt vatten, brist på toaletter och dålig kunskap om hygien. Det är mer än ett barn i minuten. Hur många minuter är det på ett år?

Utmaning

På egen hand kan vi inte göra så mycket men tillsammans kan vi göra skillnad. Därför utmanar vi alla bloggare i Sverige. Kan vi så kan ni!

Vi utmanar alla bloggar och bloggare i Sverige att stödja Musikhjälpen. Själva skänker vi 200:- per skribent på den här bloggen, alltså 400:- Vi utmanar alla andra bloggar att skänka minst 100:- per skribent och när ni gjort det lägger ni till den här bilden någonstans på er blogg. Som ni ser har vi lagt den i vår header till sidan. Det spelar ingen roll om ni har en blogg om mode, kläder, frimärken eller navelludd, i just denna frågan står vi tillsammans.

musikhje4lpen20blogghje4lpen

För att skänka pengar kan du sms:a summa (100 eller 200), låttitel, artist och eventuell hälsning till 72 999.

Lämna en kommentar