”Expert”, my ass

Jag tittade på ett klipp på YouTube där Pixiwoo träffar en ”dejtingexpert” (med extra citationstecken runt ordet ”expert”) som påstod att en kille alltid ska försöka få en kyss på första dejten och om han får en kyss ska han alltid försöka få tjejen i säng. För att visa att han menar allvar (?). En tjej ska däremot aldrig ligga med en kille på första dejten. För säkerhets skull.

Tröttman som kom över mig. Först och främst – hur går det ens ihop? En kille ska alltid vilja ligga, annars tror tjejer inte att han menar allvar? Medan en tjej aldrig ska vilja ligga pga då riskerar hon att killen drar?

Sådana dumhuvuden borde vara förbjudna att ge folk tips om dejting. Och borde definitivt inte få kalla sig ”expert”.

Och hur trött är man inte på diskussioner om varför en tjej inte kan få en kille? Vadå ”inte kan få”? Svårt att lista ut att hon kanske inte har träffat någon som hon vill leva med? Och om hon har träffat någon hon vill leva med som inte vill leva med henne, då är det automatiskt hon som har gjort något fel? För tjejer bär allt ansvar om ett förhållande blir av eller inte? Och det är tjejens ansvar att ”behålla” killen? Det handlar aldrig någonsin om att han inte var rätt för henne. Utan hon gjorde någonting fel och kunde inte behålla honom.

*går och spyr i ett hörn*


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s