Annars mår jag bra och så

Just det – benet mår bättre, men mina ögon håller på att kajka ihop totalt. Jag har ryckningar i ögonlocken cirka var femte minut dagarna i ända. Det började för någon vecka sedan och har fortfarande inte slutat. BÅDA ögonlocken rycker! På ena ögat är det nedre ögonlocket och på andra ögat är det övre ögonlocket. Mycket svårt att koncentrera sig på vad folk säger när det känns som att en sitter och ser ut så här:

Plus animerade ögonryck som ni får fantisera dit själva.

Mvh
Dom Woganowski

Annonser

4 reaktioner på ”Annars mår jag bra och så

    1. Men vad märkligt! Jag har hört flera som har problem med ryckningar nu. En av mina kollegor har exakt samma ryckningar som jag. Alltså på samma ställen (höger öga undre och vänster öga övre ögonlocket).

      1. *s* Vi kanske är många som sover för lite och stressar för mycket? Det tycker i alla fall jag ofta utlöser en sån där period med ryckningar). Men nu när jag tänker på det har det nog inte ryckt på nån dag. Väldigt skönt att slippa!

        1. Det konstiga är att jag inte sover dåligt eller känner mig stressad överhuvudtaget. Men jag kanske sover dåligt fast jag sover, alltså ineffektiv sömn? Men det är lika här – nu när jag tänker efter så ryckte det nog ingenting igår. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s