”Men alltså, tjejer brukar onanera med glasflaskor”

Jag är helt matt av ilska idag. I Umeå frikänns tre killar från våldtäktanklagelser då man konstaterat att man tycker att det är oklart om tjejen de penetrerade med en glasflaska bara var blyg eller om hon faktiskt försökte göra motstånd när hon knep ihop benen. Dessutom hade killarna slutat direkt de upptäckte att tjejen blödde. Det bevisade tydligen att det inte var meningen att de skulle göra illa henne. Meningen var bara att… trycka upp en flaska i hennes underliv mot hennes vilja? För det är ju sånt där festligt man kan ägna sig åt. Och just ja, hon kanske bara var blyg eller tveksam. Och om någon är blyg eller tveksam, då tar man bara i lite med hårdhandskarna och visar hen vägen genom att med våld sära på benen.

Försvarsadvokaten har minsann läst på nätet att tjejer brukar onanera med de mest knasiga saker, såsom fjärrkontroller, gurkor och diverse flaskor. Av det kan man tydligen dra slutsatsen att ingen tjej någonsin kan bli penetrerad av en glasflaska mot sin vilja pga tjejer brukar göra så. Ingen tjej kan någonsin bli våldtagen heller, med det resonemanget, eftersom jättemånga tjejer överallt i världen har sex.

Det som går så sjukt många förbi är att det någon normalt tycker om att göra i sängkammaren tillsammans med en partner de själva har valt och där man är fullt med på noterna skiljer sig nåt så kollossalt mycket från att göra den grejen med någon som tvingar en. Någon som en inte har valt som partner, utan som tog beslutet helt i egna händer och tvingar sig på en. Det borde vara så självklart, men sanslöst nog är det inte det. Sanslöst nog drar så många människor slutsatsen att om en tjej anmäler tre killar för våldtäkt så skäms hon nog bara över hur lösaktig hon var den där kvällen. I tingsrätter runt om i landet verkar den allmänna uppfattningen vara att tjejer har för vana att ligga med folk till höger och vänster (gärna fler på samma gång) och sedan ångra det. Istället för att gå vidare med sina liv väljer de att anmäla killarna för våldtäkt. Eftersom det är det mest fördelaktiga för tjejen. Trots den förödmjukelse, det tvivel och alla anklagelser hon möts av överallt väljer hon att göra så för att hon hellre tar allt det än går vidare med sitt liv och försöker glömma ett ligg hon ångrar? Så resonerar man alltså i tingsrätter.

Nä, nu tar vi och läser 33 anledningar till varför feminism behövs. Känner dock som Karin – majoriteten av dem som engagerar sig är kvinnor och det är sjukt ledsamt. Som ett moment 22. Hopplöst, var ordet.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s