Jag babblar loss om väder och tv

Tvära kast. Nu tänker jag prata väder eftersom det är sånt man pratar om när man vill brejka di ice liksom. Så här: jag gillar hösten. Jag är inte deprimerad över att sommaren är slut pga jag blir rätt less på sommaren ganska fort. Jag vet, otroligt provocerande av mig. Jag gillar sommaren och värmen, men jag gillar inte den här hetsen att vara tvungen att hitta på en massa grejer hela tiden. Blir så sjukt stressad av det och börjar längta till mörka kvällar i soffan med filtar och kuddar och en brasa i kaminen. Jag är ingen aktiv person. Punkt slut. Mår ganska dåligt av att vara för aktiv, för det slår alltid tillbaka så att jag vill sitta och vagga med tom blick i en vecka i sträck. Tydligen en icke-attraktiv egenskap, men det är en helt annan diskussion än det jag tänkte skriva om. Vi kan bara nöja oss med att jag gillar hösten.

Det jag inte gillar är när sommaren vägrar ta slut och fortsätter tills september nästan är slut, för vet ni vad det innebär? Det innebär att hösten blir så gott som obefintlig. Pang!, säger det och så är det minusgrader. Som det var imorse när jag klev upp. Från att ha varit så varmt i helgen så att vi åkte på en båttur med grannar och satt i gassande sol och grillade korv, till frost på gräsmattan. Bara så där. Ena dagen sommarvärme, nästa dag vinter. Och jo, iofs – det är höstfint nu på dagen. När jag sitter inlåst på jobbet.

Fast ska jag vara helt ärlig är det bästa med hösten de mörka kvällarna då det är legitimt att sitta inne och bara dricka te. Okej, dricka te skrev jag bara för att det låter bättre än titta på tv. Apropå tv! Jag har hittat en ny serie jag gillar. Den går på 11:an och heter nåt i stil med Emily Owens, MD. Den kanske rent av heter exakt så (en googling senare kan vi konstatera att ja, det gör den). Förutom House (som jag aldrig någonsin tittade på) har jag älskat varenda sjukhusserie som någonsin gjorts (menar seriösa sjukhusserier, ej Scrubs. Den typen av serier är bara tidsfördriv som en tittar på om det råkar vara precis när jag inte har något annat att titta på). Hursomhelst, gillar verkligen tjejen som spelar Emily Owens. Vet inte vad det är, bara tokgillar henne. (Jamen tjena! Det är ju Meryl Streeps dotter! Där ser man.) Serien gick för övrigt bara i en säsong, s’atte. Gillade Off the Map skitmycket också och den cancellade de också. Den här utläggningen, läser någon den överhuvudtaget?

Det blev ett inlägg i alla fall. Alltid något.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s